Pages

Saturday, November 2, 2013

Sudah lama....

sudah terlalu lama tak menjenguk blog ni.....
niat baik... nak menulis...nak luah...tapi tak de masa..
tiada bakat nak menulis blog... tapi ada niat......

Thursday, June 14, 2012

SAP Venture I memang best!!!

Pada 13hb June 2012 terdapat RM4 dalam akaun SAP Venture I saya. Saya terus memohon pengeluaran. Tidak sampai 24 jam pihak SAP Venture I telah transfer ke akaun maybank saya. TERIMA KASIH SAP VENTURE I. Mari join SAP Venture I untuk menjana pendapatan berterusan......Hanya bermodalkan RM20 sahaja http://rm20.ibct.my/656... klik sini untuk maklumat lanjut.











Saturday, January 14, 2012

SAP Venture I - Program Affiliate

Entah kenapa aku nak mencuba ..aku mencuba SAP Venture I.. Sistem Automasi Pemasaran (SAP) ... aku ambil RM20 jer...
byk aku baca testimoni kata ok . Dengan pembayaran RM20 aku dpt produk:
  • Panduan Membina Blog Wordpress
  • Panduan Membina Minisite
  • Panduan Tutorial Cpanel

Klik disini untuk mendapat lebih lanjut lagi (link affiliate aku).

Ini senarai testimonial yang ada Klik disini.
Boleh tengok ini di blog dewijane atau di blog rm4money

Monday, December 12, 2011

Kata-kata yang membuatkan aku tersenyum lebar

Aku copy dan paste ini dr FB wall adik sepupu aku....laynnn....

? apa erti cintaa jika atie mnderita ? ?
? apa erti cintaa jika atie terluka ? ?
? apa erti cintaa jika atie kecewa ? ?
? apa erti cintaa jika atie xbhgia ? ?
? apa erti cintaa jika diri brgelombang dgn dose ? ?
? apkahh itu erti'ya cnta jika hnya ada sensare dri ? ?
? jika itu benar erti cinta , knape prlu adew ujud'ye cnta jika hnye mhu mnderita !

::: | Drpd sujud kaki kekasih, baik sujud kpd ALLAH..

::: | Drpd cium kekasih, baik cium Tikar Sejadah..

::: | Drpd pegang tangan kekasih, baik Pegang Al-Quran..
...
::: | Drpd menangis untuk kekasih, baik menangis memohon Ampun drpd ALLAH..

::: | Drpd peluk kekasih, baik peluk Mak dan Ayah..

•.?• Cintakan ALLAH RedhaNya terpelihara..•.?•
•.?• Cintakan Rasulullah syafaatnya bakal diterima..•.?•
•.?• Cintakan IbuBapa Kasih sayang terjaga..•.?•
•.?• Cintakan Suami pintu syurga dibuka..•.?•
•.?• Cintakan manusia kerana ALLAH ukhwah selamanya..•.?•
•.?• Cintakan Agama bahagia dunia dan di akhirat..•.? •

BUKA "hati" dpt "cinta", ! ??
BUKA "buku"dpt "ilmu" ! ^_^^_^
BUKA "tangan " dpt "duet" ! $$$$
BUKA "facebook "dpt kwn ! :):)
BUKA "Al-Quran "dpt ketenangan !! ? ^^

Perempuan Cantik

Lama sungguh tidak update blog ni. Kesibukan yang melanda menghalang untuk aku berblogging ditambah pula dengan kelemahan menulis.
Kali aku nak bercerita tentang seorang pompuan cantik. Aku tak paham betul ngan sikap lelaki ni (bukan semua...1 dalam seribu kot). Ehh...tajuk nya pompuan cantik tapi sebut lelaki jugak!.hahaha... Sebenarnya lelaki yang mengukur kecantikan seorang pompuan berdasarkan paras rupa. Ada sorang member aku ni, dia suka pompuan tu hanya kerana dia cantik...semua ex-gf dia pn cantik2...baru2 ni dia tunjukkan gambar seorang pompuan. Pun cantik jugak..dia nk tackle pompuan tu.wahhh...nampak sgt criteria pertama dia adalah cantik!..apa2 pun i wish u GOOD LUCK ok....
"Kadang-kadang kita lupa ..kita ni x berapa cantik, tp nk lelaki hensem... Yang lelaki x berapa nk hensem nak pompuan cantik"...dunia dunia...
Kita sepatutnya menilai hati budinya...keserasian...etc....cantik itu membahagiakan ke? mendamaikan ka? yang penting hati....perasaan kita....

Sekian...